(FOTO) “Proljetni” snijeg zabijelio Sarajevo

Vijesti 24. mar 202413:51 0 komentara
AA

Nakon sunčanog dana sa relativno visokim temperaturama zraka u subotu, danas je na momente Sarajevo zabijelio "proljetni" snijeg.

Kamera fotoreportera Anadolu zabilježila je dio atmosfere sa sarajevskih ulica, na kojima je, vjerovatno i zbog nižih temperatura i snijega koji je padao u jednom dijelu dana, ove nedjelje bilo znatno manje šetača nego inače.

AA
AA
AA
AA
AA

I u cijeloj Bosni i Hercegovini je uglavnom oblačno vrijeme. Kiša je tokom jutra padala u većem dijelu Bosne, rijetko u Hercegovini.

U ponedjeljak, u Bosni i Hercegovini preovladavat će sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Dio prijepodneva po kotlinama u Bosni će biti magle ili niske naoblake. Sredinom dana i poslije podne lokalno može pasti malo kiše ili kratkotrajan pljusak u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između minus tri i dva, na jugu zemlje do šest stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između deset i 15, na jugu zemlje do 17 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!