Fuad Kasumović, Fahrudin Radončić, Dragan Bursać i Lana Mrdović gosti Dana uživo

Vijesti 04. apr 202315:25 0 komentara
N1

Bliži se istek roka od 30 dana do formiranja Vlade FBiH. Hoće li se i kako ispuniti najave Dragana Čovića da ćemo vladu imati do 6. aprila? Tenzije na relaciji SDA - koalicija Osmorka i HDZ sve su napetije, a postoje navodi i da ulogu u formiranju vlasti ima i sutrašnja presuda u predmetu "Respiratori". Analiziramo i tematiziramo u današnjem izdanju Dana uživo.

Dugo vremena se nije oglašavao, a onda je njegova stranka ponovo došla u žižu u trenutku kad se pojavilo ime Anela Kljake kao potencijalnog ministra trgovine u Vladi Federacije BiH. Kako komentariše činjenicu da se od ovog imena ipak nije odustalo, šta je po njemu rješenje za rasplet situacije na nivou Federacije BiH i gleda li blagonaklono na državnu koaliciju pitamo danas Fahrudina Radončića, predsjednika SBB-a.

Uoči sutrašnjeg sastanka sa predstavnicima rudara RMU Zenica sa nama je danas gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović. Hoće li sutra udovoljiti zahtjevima i deblokirati račun kako bi rudari dobili platu?

Nakon što je Crna Gora dobila novog predsjednika jedni joj predviđaju evropski put, a drugi put Srpskog sveta. U komentaru izbora, ali i bh. aktuelnosti sa nama kolumnista i novinar Dragan Bursać.

Međunarodni Dan zdravlja, na inicijativu mladih doktorica iz Doma zdravlja Istočno Sarajevo, biće obilježen i u ovom gradu pregledima i razgovorima. Više detalja saznajte u Danu uživo od doktorice Lane Mrdović.

Uoči sutrašnjeg izricanja presude donosimo i retrospektivu slučaja “Respiratori”.

Ne propustite naš sportski blok, te pregled najvažnijih vijesti iz svijeta.

Sa vama danas Emela Burdžović.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!