HDZ 1990 predstavio kandidate za Mostar: “Ovaj grad treba ozdravljenje odozdo, vrijeme je da se podvuče crta”

Vijesti 06. sep 202412:22 0 komentara
N1

HDZ 1990 predstavio je svoje kandidate za predstojeće lokalne izbore u Bosni i Hercegovini. Kako je rekao predsjednik HDZ 1990 Ilija Cvitanović, ova stranka će imati oko 560 kandidata, osam samostalnih kandidata za načelnike i sedam koalicijskih kandidata za načelnike u 40 općina.

“Oni imaju ogroman interes za bolji život  i rad u gradu Mostaru”, rekao je Cvitanović.

Nositelj gradske liste i kandidat za gradonačelnika Mostara je Tomislav Ćurčić, nostelj liste ua Jugozapad je Teo Tomić, a za Zapad Dragan Kozarić.

“Vjerujem da ćemo imati minimalno 4-5 vijećnika u GV Grada Mostara što će biti dovoljno da možemo utjecati presudno na političke procese i procese donošenja odluka u Mostaru. Javnost je upoznata da ovaj grad treba nešto drugo, treba ozdravljenje odozdo, a ono kreće 6.10. i onih koji odozodo promjenu – a to su glasači koji imaju mogućnost samo jednom u četiri godine nekome dati svoje povjerenje. Sve se može promijeniti ako želite promjenu i ako ste svjesni da ta promjena ovisi o vama. Vrijeme je da se podvuče crta i radi srcem i zato idemo s sloganom ‘Srcem za Mostar’. Do sada su drugi išli prgmatizmom za Mostar”, poručio je Cvitanović.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!