Hodžić: Nakon hapšenja i davanja iskaza, isti dan sam pušten na slobodu

Vijesti 27. maj 202311:43 2 komentara
Facebook

U akciji SIPA-e prije dva dana priveden je općinski vijećnik u Novom Gradu, Elvis Hodžić. On se danas oglasio statusom u kojem poručuje da je isti dan pušten na slobodu.

“Obzirom da mediji nisu posvetili posebnu pažnju činjenici da sam nakon hapšenja istog dana nakon mog iskaza i pušten na slobodu, želim da vas ovim putem obavjestim o sljedećim činjenicama:

“Nisam kriv
Nisam počinio nikakav zločin

Nisam se ogriješio o niti jedan zakon
Nastavit ću raditi vijećnički posao u interesu svih građana, a sada još jače i posvećenije”.

Dodaje da je zabrinut za psihičko zdravlje svoje djece i roditelja.

“Zabrinut sam jedino za psihičko zdravlje moje djece i roditelja koji su putem medija bombardovani pompoznim informacijama o mom hapšenju i to bez zaštite ličnih podataka i to samo u mom slučaju. Objavljene su moje fotografije pa čak i zajedničke fotografije sa načelnikom Semirom Efendicem da bi vjerovatno postigli još veći rejting i posjećenost portala”.

“Moja mlađa kćerka nije bila u psihičkom stanju otići u školu. Ušao sam u politiku financijski stabilan i realiziran za razliku od velike većine. Moj jedini motiv je pomoći lokalnoj zajednici i biti na usluzi svojim sugrađanima. Nisam se uplašio i nemam namjeru prestati raditi za zajednicu. Hvala Vam na podršci i razumjevanju. Vaš vijećnik

Elvis Hodžić
Stranka za Bosnu i Hercegovinu”, stoji u njegovom postu na Facebooku.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare