Hrabri policajci iz kuće u plamenu spasili nepokretnu ženu i psa

Vijesti 05. feb 202316:38 0 komentara
MUP Hrvatske

Policajci iz Karlovca su hrabrom intervencijom spasili mlađu nepokretnu ženu iz požarom zahvaćene kuće.

Policajci Mobilne jedinice prometne policije su u subotu, u 12:50 sati, uočili požar obiteljske kuće. Odmah su izvijestili operativno komunikacijski centar PU karlovačke i vatrogasce te krenuli gasiti vatru s nekoliko protupožarnih aparata, javlja policija.

MUP Hrvatske

Kako se požar sve više širio, policajci su ušli u kuću kroz prozor, da bi provjerili nalaze li se unutra osobe. Ulaskom u jednu od prostorija na podu su zatekli mlađu žensku osobu, koju su iznijeli kroz prozor i prenijeli je na sigurno. Utvrđeno je da se radi o nepokretnoj mlađoj ženi, osobi s invaliditetom.

MUP Hrvatske

Iz požarom zahvaćene kuće spasili su i psa, a budući da se u neposrednoj blizini kuće nalazilo parkirano osobno vozilo, smatrali su kako postoji opasnost da ga zahvati požar stoga su ga policijski službenici odgurali desetak metara od kuće.

MUP Hrvatske

Do dolaska vatrogasaca, policijski službenici nastavili su sa gašenjem požara.

“Policijski službenici su ovim hrabrim činom spasili život mladoj osobi koja zbog svog invaliditeta nije mogla izaći van iz kuće, a upornošću u gašenju usporili širenje požara do dolaska vatrogasaca”, priopćili su iz policije.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!