Irma Baralija: Naša stranka prolazi kroz prirodni politički proces

Vijesti 25. jun 202113:40 > 15:23 1 komentar
N1

Nakon što je Predrag Kojović, predsjednik Naše stranke podnio ostavku na ovu funkciju, oglasila se Irma Baralija, potpredsjednica ove stranke, za koju se prvobitno u medijima špekulisalo da je i ona podnijela, pa povukla ostavku.

Kako je navela, zajedno sa svojim prijateljima i kolegama, nastavlja se boriti za pravednije, zdravije i bolje društvo u kojem ćemo s radošću živjeti svi.

Česte, a ponekad i žustre diskusije koje vodimo na sastancima rukovodstva stranke su nešto na što sam ponosna jer je to odraz demokratičnosti i slobode koju osjećamo svi da iskažemo što mislimo i argumentiramo pravac u kojem stranka treba da ide. Žao mi je što se takve stvari pokušavaju kroz određene medijske natpise predstaviti kao slabost ili problem”, navela je Baralija.

Poručila je da su ono kroz šta Naša stranka trenutno prolazi sprirodni politički procesi.

“Iz njih smo i do sada izlazili još snažniji, ne sumnjam da će tako biti i ovaj put”, poručila je.

POVEZANE VIJESTI

Podsjetimo, danas je predsjednik Naše stranke Predrag Kojović podnio ostavku na mjesto stranačkog predsjednika te je kratko danas obrazložio da su razlozi lične prirode.

On je na mjesto predsjednika ove političke opcije izabran prvi put 16. maja 2015. godine, a 18. maja 2019. godine ponovo je izabran. Kojović je, također, zastupnik Naše stranke u Parlamentarnoj skupštini BiH.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare