Jelena Trivić spremna “za bitku” za poziciju gradonačelnika Banjaluke

Vijesti 22. jan 202411:41 1 komentar
Jelena Trivić (N1)

Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta, kazala je da je spremna da bude kandidat za gradonačelnika Banjaluke.

“Spremna sam da budem kandidat za gradonačelnika Banjaluke i vjerujem da će se iskrene opozicione snage okupiti oko moje kandidature”, poručila je Trivić u izjavi za Nezavisne novine.

Na ovaj način, Trivić je stavila do znanja da neće odustati od najave da se bori za mjesto gradonačelnika, čime praktično sada već imamo iskristalisana dva kandidata za rukovodeće mjesto u Banjaluci, jer je kandidaturu još prošle godine najavio aktuelni gradonačelnik Draško Stanivuković (PDP).

Ono što je zajedničko za Trivić i Stanivukovića u ovoj priči, jeste to što oboje očekuju podršku ostatka opozicije, tačnije SDS-a i Pokreta za pravdu i red.

Ali, kako stvari stoje, teško je da će oboje po tom pitanju biti zadovoljni, jer prema stavovima koje imamo trenutno, Pokret za pravdu i red, čiji je predsjednik Nebojša Vukanović, sigurno neće dati podršku Stanivukoviću, a glas za Trivić će dati ukoliko tako odluči Gradski odbor stranke u Banjaluci.

Odluku Gradskog odbora u Banjaluci, sačekaće i SDS, a predsjednik te stranke Milan Miličević, nedavno je kazao da će opozicija sigurno sjesti za isti sto i da će nakon toga biti poznati dalji koraci.

Međutim, Miličević je tada za “Nezavisne novine” dodao i da, ukoliko stranka procijeni da se predstavnici opozicije ne mogu dogovoriti, onda će svog kandidata predložiti i SDS.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare