Johann Sattler, Amer Jerlagić, Nevenka Tromp i Andrea Jurić u Danu uživo

Vijesti 07. maj 202109:24 1 komentar
N1

I danas od 16 sati pratimo aktualna zbivanja u emisiji "Dan uživo". Danas govorimo o onome o čemu drugi ne žele ili ne smiju govoriti, o onome što vas zanima i što je u vašem interesu. Ovoga petka, evo što vas očekuje:

– Uoči obilježavanja Dana Europe, gdje je BiH na svom europskom putu, do kuda se došlo sa reformama? Kako gleda na kritike, što je sa donacijama vakcina, reformama, EU putu naše zemlje, danas govori šef Delegacije EU u BiH Johann Sattler.

– Napuštam predsjedničku funkciju jer se ne slažem u stavovima sa rukovodstvom, odnosno Predsjedništvom stranke o djelovanju i budućnosti Stranke BiH. Kazao je to Amer Jerlagić, sada već bivši predsjednik Stranke za BIH. Danas je naš gost i otvoreno govori o svim temama.

– Za mjesec dana pred Mehanizmom za međunarodne kaznene sudove biće izrečena pravosnažna presuda generalu vojske Republike Srpske Ratku Mladiću. Što da očekujemo, procesu, sucima, tranzicijskoj pravdi danas govore Nevenka Tromp i Denis Džidić.

– U Federaciji BiH skraćen je policijski sat, od jučer traje od 23 sata do 5 sati ujutro. U međuvremenu, brojke zaraženih su manje, ali i dalje bilježimo visoku stopu smrtnosti. Na masovniju vakcinaciju još uvijek čekamo. Naša gošća danas epidemiologinja Andrea Jurić

– Za nju kažu da je hrvatska inačica Dua Lipe, takve usporedbe joj ne smetaju. Glazbeni kritičari je hvale, hvali je i publika i ona je, slažu se svi zajedno, jednostavna i pristupačna mlada nada estradnog neba u Hrvatskoj. Ona je Nika Turković i naša je današnja glazbena gošća.

Donosimo i aktualne vijesti, svjetske, biznis, servisne i sportske informacije, a naši reporteri uživo izvještavaju o događajima dana.

Zvonko Komšić s vama je do 18 sati i 30 minuta.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare