Kisin Zagajac: Javilo mi se nekoliko žena koje su napadnute od istog čovjeka

Vijesti 30. nov 202314:17 0 komentara
N1

Banjalučka advokatica Jovana Kisin – Zagajac izjavila je da joj se nekoliko žena javilo da su napadnute od strane istog čovjeka koji je nju presreo u Gospodskoj ulici, te kako tvrdi fizički i verbalno napao.

Ona je na Facebooku podijelila status u kojem navodi:

“Jednu ženu je udario šakom u glavu. To što čovjek prosi, i što je ‘gradska pijanica’ ne umanjuje njegovu opasnost. Jednu ženu je napao pola sata nakon mene. Pozvala je policiju, ali policija nije odreagovala, snimak na kojem se apsolutno ne može jasno vidjeti fizički kontakt, zamah šake prema meni, a naravno ni čuti šta je izgovoreno. Optužiti napadnutu osobu da je izmislila sve i potkrijepiti snimkom iz kojeg se ne vidi sve ono što se desilo nije vrijedno mog komentarisanja. Uostalom, to je već viđena matrica u kojoj su ljudi optuženi da su sami sebi oštetili stvari, da su kradljivci itd”, napisala je Zagajac.

Podsjetimo, ona je prije dva dana prijavila da je bila žrtva napada od strane tada nepoznate osobe u centru Banjaluke.

Nakon toga policija je medijima proslijedila snimak sa nadzornih kamera na kome se vidi kako nepoznati muškarac prilazi prolaznicima, između ostalih i advokatici Jovani Kisin Zagajac.

Policija je uručila “napadaču” prekršajni nalog, a u obrazloženju Zagajac kako tvrdi, radi se o beskućniku i alkoholičaru od ranije poznatog policiji.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!