Ko se u NSRS pravi gluh kod ušiju i ćorav kod očiju?

Vijesti 27. dec 202213:38 0 komentara
N1

Predsjednik Vlade RS Radovan Višković reagovao je na kritike opozicije. Poručio im da su demagozi i da se niko ne brine za premijera Viškovića.

“Ja sam dobio više glasova nego vaša stranka. Žao je gospodinu što se plate povećavaju 5 %, trebalo bi 15%. Treba nekad u životu nešto raditi i onda pričati o rezultatima. Vlada koju sam vodio četiri godine ima rezultate. Zahvaljujući rezultatima Vlade, vi ste i dalje opozicija. Vama ne vjeruje ni najrođeniji”, odgovorio je.

Dodao je kako neće ćutati na uvrede i prozivke.

“Ako Radović ustane i komentariše ekspoze, prišao sam i pružio ruku, jer je rekao ovo ne valja, ovdje ovako, ili gospodin Dragomir Vasić, ja na takve konstatacije pružim ruku. Je li se neko pravi gluh kod ušiju i ćorav kod očiju, pa da se ne vidi da ovo radi Vlada RS (povećanje plata)”, ostao je pri svojim stavovima Višković.

“Ako možete živjeti mjesec i po dana bez hrane i vode, možete i nas slušati deset minuta”, odgovorio je Viškoviću PDP-ov Nebojša Drinić.

Narodna skupština RS je danas dobila ostavke ministra porodice, omladine i sporta Dade Dogana, te ministra rada i boračko-invalidske zaštite Dragoslava Kabića, koji su ministri bili dva-tri dana.

Dogan je naveo da je ostavku podnio “nakon medijskog linča i provlačenja njegovog imena kroz javnost, što je nanijelo nesagledive posljedice prema njemu i njegovoj porodici”.

I Kabić i Dogan su ostavke podnijeli, jer su krivično osuđivani zbog učestvovanja u saobraćanim nesrećama sa posljedicama po lica.

Javnost traži dosljednost i smjenu najdugovječnijeg ministra u Vladi RS Petra Đokića, koji je osuđivan zbog krivičnog djela prevara.

Na današnjem zasjedanju navedeno je da je probleme sa zakonom imao i Zoran Tegeltija.

Neradnicima neće biti povećana plate, premijer ih naziva prevarantima:

“Jer će dobiti otkaz, rok je do nove godine, već ih ima za vašu informaciju koju su dobili otkaz. Budite sigurni da ćemo na tome istrajati”, rekao je.

Podsjetimo, na petoj posebnoj sjednici NSRS na dnevnom redu se našlo 29 tačaka. Opširnije čitajte OVDJE.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!