Mešalić odgovorio Ćudić: “Imam poruku za damu…”

Vijesti 20. jul 202320:50 2 komentara
N1

Mahir Mešalić, šef Kluba zastupnika DF-a u Zastupničkom domu Parlamenta bh. entiteta Federacija Bosne i Hercegovine oglasio se nakon što ga je u programu N1 spomenula Sabina Ćudić iz Naše stranke.

Ćudić je govoreći o Dennisu Gratzu i njegovim ranijim izjavama koji je kazao da “Naša stranka trpi poniženja da bi ostala na vlasti” pa je u odgovoru spomenula Mešalića.

“Meni bi daleko bilo daleko ponižavajuće bilo da budem predsjednik stranke, nestanem sa političke scene, a onda se pojaviti u DF-u gdje su vam ljudi poput Mahira Mešalića šefovi kluba i gdje morate slušati instrukcije osoba koje su daleko manje politički obrazovani i talentovani od vas. Ja bi se usudila reći da je to političko poniženje , ali svi imamo različite interpretacije”, poručila je Gratzu Ćudić.

Sabina Ćudić o Dodiku, Gratzu, Lemezanu: Nalazimo se u pretis lonac krizi

Mešalić je Ćudić na Twitteru poručio sljedeće:

“Na N1 su me prozivale do sada dvije osobe, jedna se preziva Karamatić, a druga Ćudić. Isti dinar sa dva lica. Napadaju neselektivno kao “Bugojanska skupina Fenix”. A imam i poruku za damu kojoj je Forto predsjednik: Zar nije veća sramota prodavati torbe bez plaćanja poreza”, napisao je Mešalić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare