Milorad Dodik će platiti troškove transporta tijela porodice Jovanović u Srbiju

Vijesti 29. aug 202322:35 0 komentara
Facebook

Nakon što je pokrenuta akcija mještana Trne za prikupljanje novca za prevoz tijela porodice Jovanović koja je stradala u saobraćajnoj nesreći kod Prnjavora, oglasio se gradonačelnik Laktaša Miroslav Bojić. Saopštio je kako će troškove transporta tijela majke, njenih sinove i unuke u Srbiju snositi predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

“‘Mrka’ više nije s nama. Velika tragedija i saobraćajna nesreća u kojoj su poginuli ona, dva sina i unuka. Porodici iskreno saučešće, a Mrka će uvijek ostati u sjećanju svih Laktašana. U dogovoru sa kabinetom Predsjednika, Predsjednik Dodik snosiće sve troškove pogrebne opreme i prevoza do Mitrovice u Srbiji kako bi bili sahranjeni kako to i dolikuje! Mnogi građani učestvuju u prikupljanju sredstava koja će biti od pomoći porodici u teškim momentima”, naveo je Bojić.

Podsjećamo, nesreća se dogodila u nedjelju u večernjim časovima kada je u automobil Peugeot, u kojem su se nalazili članovi porodice Jovanović, udarilo vozilo Passat. Nesreća se dogodila u mjestu Štrpci, a još uvijek nije poznato kako je tačno došlo do ove nesreće.

Pomoć prikupljaju mještani Trna. Opširnije ovdje.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!