Na poziv Draška Stanivukovića se odazvalo osam stranaka, među njima i SNSD

Vijesti 25. okt 202421:19 0 komentara
N1

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković uputio je ranije svim parlamentarnim strankama poziv na sastanak i konsultacije o projektima koje su, kako je rekao, svi imali u svojim programima. Danas je otkrio da se na poziv odazvalo osam stranaka.

“Potvrdan odgovor dobili smo od Demosa, SPS-a, SP-a, Narodnog fronta, SNSD-a, Ujedinjene Srpske, Nezavisnog pokreta „Svojim putem“ i PDP-, a svoju nezainteresovanost za konsultacije i sastanak iskazali su iz Pokreta „Za pravdu i red“. Javnost ću upoznati sa terminima pojedinačnih sastanaka, koje ću održati sa svakom političkom organizacijom tokom naredne sedmice. Hvala svim strankama koje su pokazale volju da razgovaramo o funkcionisanju grada i Skupštine Grada, o realizaciji programskih ciljeva ovih stranaka, ali i važnih infrastrukturnih projekata poput mosta u naselju Dolac, kolektora, javnih garaža, vrtića i slično. Vjerujem da je napredak Banjaluke svima u interesu, a razgovor o funkcionisanju i razvoju grada je prva obaveza na tom putu”, naveo je Stanivuković.

Ranije je poručio i to kako je otvoren i za 10 miliona KM koje je lider SNSD-a rekao da će uložiti u izgradnju vrtića u Banjaluci.

“Sa svim strankama želim da razgovaram o onim projektima koje smo svi imali u svojim programima kao što je most u Docu, kolektor, Tunjice 1 i 2 , izgradnja vrtića, javnih garaža, da pitamo da li svaka stranka ostaje pri svom programu, da vidimo hoće li SNSD biti protiv toga a imao je to svom u programu, ako hoće to je onda paradoks”, rekao je ranije Stanivuković.

╰┈➤ Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad, pridružite nam se i na WhatsApp kanalu klikom ovdje

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!