Načelnik Sokoca za N1: Građani su uznemireni, želimo pojačanu kontrolu MUP-a RS

Vijesti 08. jun 202312:21 0 komentara
N1

Na poziv predsjednika Skupštine Opštine Sokolac, danas je odlučeno da se organizuje vanredna Skupština gdje bi se razmatrala sigurnosna situacija nakon jučerašnjeg ubistva.

Podsjetimo, jučer je u ulici Cara Lazara na Sokocu došlo do pucnjave u poslijepodnevnim satima.  Dvije osobe su uhapšene.

U pucnjavi je ubijen Miroslav Milinković zvani Bata. U međusobnom obračunu u Milinkovića je pucao Stefan Delić. I on je teško ranjen.

Načelnik Opštine Sokolac Milovan Bjelica kaže kako su građani Sokoca zabrinuti.

Objavljen uznemirujući snimak mafijaškog ubistva na Sokocu (VIDEO)

“Tražimo pojačanu kontrolu i dodatnu bezbjednost od MUP-a RS. Na vanrednu Skupštinu ćemo pozvati i ministra MUP-a RS-a. Sve je izgledalo mirno. Ja sam tu prije događaja prošao  pola sata ranije. Da li je to bio slučajan susret tih ljudi koji su učestvovali u pucnjavi, pokazaće istraga. Čini mi se da nije bila sačekuša. Što je došlo do pucnjave, ne znamo, ali je jedno lice ubijeno”, kaže.

Dodaje kako je učesnike pucnjave znao iz viđenja i da je slušao priče da su i ranije učestvovali u izvršenju krivičnih djela.

“Ljude sam znao iz viđenja i Milinkovića. Čujem da su imali razmirice i ranije i tu su se sreli i završilo je tragično.”

Kaže kako je Sokolac mirno mjesto ali da se zadnjih nekoliko mjeseci dešavaju stvari koje moraju spriječiti u korijenu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Pročitajte više

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!