NSRS: Psovke, kletve, uvrede i Štokholmski sindrom

Vijesti 28. mar 202418:42 6 komentara
N1/Arhiv

Poltroni, pozeri i kukavice, obrušio se Milorad Dodik na opoziciju u NSRS. Pozvao ih je da sami napišu izborni zakon RS za koji će on lično obezbijediti većinu.

Poručio im je da su nesposobni i da samo ponavljaju mantru kako su pokradeni na izborima.

“Pa eto, vi dozvoljavate da vas neko džepari. Kako ćete voditi državu kad ne znate čuvati vlastiti džep”, kazao je Dodik, a zatim opsovao za govornicom.

Pozvao ih je da zajedno budu sa vlasti u “ozbiljnom državnom poslu”. Srpski narod nema razlog za brigu, ovo je politička borba, poručio je Dodik.

Nenad Stevandić upitao je da li se opozicija raduje sankcijama. “Štokholmski sindrom, kolege iz SDS nemojte da vas zahvati, jel se to vi radujete sankcijama?”

Šef poslaničkog kluba SDS Vukota Govedarica tokom rasprave u NSRS kazao je da klub SDS neće podržati predložene zaključke niti će učestvovati u vođenju Republike Srpske u izolaciju.

“Današnja rasprava trebalo bi da da odgovor kako izgledaju te globalne prilike i kako da se u tim prilikama Republika Srpska pozicionira”, kazao je Govedarica.

On je rekao da je lažna priča vlasti o jedinstvu.

“Vodite nas u izolaciju kako biste spasavali sebe”, rekao je Govedarica.

Dodik je ustvrdio i da on ispravlja brljotine koje je Mladen Ivanić napravio, nazvao smradom Ivanića, te rekao da je to bilo mekano rečeno.

“Vidjećete za dva dana N1 zove Mladena Ivanića i kaže on eto Dodik je izgubio kompas”, rekao je.

Za lidera Liste Za pravdu i red Nebojšu Vukanovića je rekao da ga u obavještajnim krugovima nazivaju “korisnom budalom”.

Vukanović je zatražio da se poštuje dignitet skupštine i poslanika. Požalio se da se na njega baca kletva iz SNSD, a kaže drago mu je da ih žulja.

“Sa dva pješaka igramo gambit i rasturamo vas”, zaključio je glasno.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare