O poljoprivredi, izborima, muzici, fudbalu i modelingu u Novom danu

Vijesti 04. maj 202215:33 > 15:34 0 komentara
N1

Interesantne teme i gosti u Novom danu za četvrtak peti maj.

Kakav je odnos Vlade FBiH prema poljoprivrednicima, kako se raspodjeljuju novčani poticaji u poljoprivredi, kontrolišu li se, u kakvom je stanju poljoprivreda danas. Gosti Novog dana Sanela Klarić – zastupnica u PD PFBiH (Naša stranka) i Muris Mujanović – poljoprivrednik.

Centralna izborna komisija BiH donijela je odluku o raspisivanju i održavanju opštih izbora u BiH. Izbori će se održati u nedjelju, 02. oktobra. Sredstva treba da se obezbjede u roku od 15 dana. Gost Novog dana Vehid Šehić – bivši član CIK-a.

Maya Sar, jedna od najpoznatijih kantautorki u regionu, krajem aprila nastupila je na festivalu “Beogradsko proljeće”, nedavno predstavila i novu pjesmu. Danas je naša gošća, govorimo o muzici, albumu, evroviziji, planovima.

Proslavom 11-og rođendana Udruženja porodica djece i osoba s poteškoćama u razvoju “Dajte nam šansu” predstavljen je novi brend pod nazivom ŠANSA, sa jasnom misijom – dajemo šansu jedni drugima za uspjeh.
Kupovinom proizvoda novog brenda ŠANSA pridružujemo se krugu dobrote i podržavamo porodice djece i osoba s poteškoćama u razvoju. Detaljnije u Novom danu.

Za Novi dan danas govori i legendarni “trener svih trenera” Ćiro Blažević.

Sedmog maja u Sarajevu velika dječija modna revija plus prvi put i revija mama, a sve u sklopu proslave rođendana Importane centra. Danas u studiju Novog dana prezentacija vještina malih manekena modne agencije Nova mas koja i učestvuje na ovoj proslavi. Vlasnica Agencije Nova maS Alma Musliović i mali manekeni danas su naši gosti.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!