Objavljen snimak hapšenja Nenada Dušanića, Dodik traži da se isključi iz SNSD-a

Vijesti 07. jul 202312:58 0 komentara
Screenshot

Nenad Dušanić, direktor Šumskog gazdinstva "Borja" Teslić, a koji je uhapšen zbog sumnje da je primio 5.000 maraka mita, danas bi trebao da bude predat u nadležnost Tužilaštva RS.

Njega su juče uhapsili pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS u okviru akcije “Borja” na području Teslića. Na teret mu se stavlja krivično djelo primanje mita.

“Na području Teslića je u uhapšeno jedno lice zaposleno u Šumskom gazdinstvu ‘Borja’ zbog sumnje da je primilo mito od 5.000 KM, a u toku su pretresi na više lokacija“, saopšteno je juče iz MUP-a RS.

Naveli su da se osumnjičenom na teret stavlja da je zahtijevao i primio novac radi obavljanja poslova iz nadležnosti šumskog gazdinstva.

Oglasio se i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik koji je zatražio da se iz ove stranke isključi Nenad Dušanić, kao i da se smijeni sa funkcije direktora Šumskog gazdinstva “Borja”.

“Od predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a Teslić Dalibora Panića zatražio sam da danas iz stranke isključi Nenada Dušanića. Takođe, od generalnog direktora JP “Šume RS” tražim da Dušanića smijeni sa funkcije direktora Šumskog gazdinstva “Borja””, naveo je Dodik.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!