Objavljena detaljna vremenska prognoza za sutra: Temperatura i do 26 stepeni

Vijesti 28. okt 202414:56 0 komentara
F.Z. / N1 BiH

U Hercegovini i na jugozapadu Bosne sutra se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U ostalim područjima jutro pretežno oblačno sa maglom po kotlinama. Postepeno smanjenje oblačnosti tokom dana. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 8 do 14, na jugu do 16, a dnevna od 16 do 22, na jugu do 26 stepeni.

U Sarajevu sutra prije podne je moguća magla ili niska naoblaka, a u ostatku dana pretežno sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka oko 10, a dnevna oko 20 stepeni.

U Bosni i hercegovini danas je bilo sunčano. Prije podne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove je bilo magle ili niske naoblake.

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica 9 stepeni; Bihać, Ivan Sedlo 18; Prijedor, Sarajevo 19; Banja Luka, Bijeljina, Bugojno, Gradačac, Jajce, Neum, Sanski Most, Sokolac, Srebrenica, Zenica 20; Doboj, Drvar, Livno, Široki Brijeg, Zvornik 21; Tuzla 22; Mostar i Trebinje 23 stepena, saopćeno je iz FHMZ-a.

╰┈➤ Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad, pridružite nam se i na WhatsApp kanalu klikom ovdje

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!