Odbijen amandman HRS kojim su željeli da se dio novca za Velež prebaci Zrinjskom

Nogomet 21. mar 202316:36 0 komentara
N1

Tijekom današnje rasprave o Proračunu Grada Mostara vijećnik Slavko Zovko predložio je da se iznos konta 615.000 Stadion Rođeni umanjiti za 250.000 KM i isti iznos prebaciti na konto 615.000 stadiona HŠK Zrinjski.

HRS-ov amandama na Proračun Grada Mostara da se umanje sredstva predviđena za stadion Rođeni u korist Zrinjskog nije prihvaćen.

Naime, tijekom današnje rasprave o Proračunu Grada Mostara vijećnik Slavko Zovko predložio je da se iznos konta 615.000 Stadion Rođeni umanjiti za 250.000 KM i isti iznos prebaciti na konto 615.000 stadiona HŠK Zrinjski.

Svoj prijedlog Zovko je obrazložio činjenicom da HŠK Zrinjski, koj je inače državni prvak već deset godina, koristi gradski stadion Pod Bijelim brijegom kao svoj domaći teren i da su na tom istom stadionu potrebna ulaganja, jer ”ovaj klub promovira Grad i državu”.

Podsjetimo, Odluke o zakupima gradskih stadiona u Mostaru trebale bi se naći pred Gradskim Vijećem grada Mostara na sjednici koja će se održati sljedećeg tjedna.

Kako Bljesak.info doznaje, Gradsko vijeće trebalo bi dati suglasnost gradonačelniku Mostara da zaključi ugovore o zakupu dva stadiona. Kordić će tako biti ovlašten da zaključi Ugovor o zakupu stadiona sa Hrvatskim športskim klubom Zrinjski, a visina mjesečne zakupnine za stadion sa pripadajućim objektima i terenom iznosit će 2.000,00 KM) + PDV, doznaje Bljesak.info.

Također, Kordić bi trebao zakljčiti u Ugovor o zakupu stadiona sa Fudbalskim klubom Velež. Visina mjesečne zakupnine za stadion sa pripadajućim objektima i terenom iznosit će 1.000,00 KM + PDV, piše Bljesak.info.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!