Oglasila se Aida Tule o navodnom eksperimentu i brutalnim prijetnjama supruga Edina

Vijesti 22. nov 202316:21 0 komentara
sanapress

Oglasila se Aida Tule supruga Edina Tule koji joj je jučer uputio brutalne prijetnje, a danas svoj potez "opravdao" navodnim društvenim eksperimentom.

“Osjećam ljudsku, moralnu i profesionalnu odgovornost, da se javno ogradim od odluka koje je Edin Tule donio, od njegove komunikacije na društvenim mrežama pa do načina kako se odnosi prema ljudima. U svemu ovome ne pružam mu nikakav oblik podrške. Nikad ni jednim gestom nisam ugrozila povjerljivost odnosa sa svojim klijentima jer je nedopustivo iznositi detalje sa terapija. Izjavu dajem da se zaustavi širenje nereda i nesigurnosti”, napisala je Aida Tule na Facebooku.

Istaknula je da javnost treba da zna da je zajedno sa djecom sve vrijeme bila na sigurnom u svome domu.

“Tokom svih godina braka nikada nije bilo nikakvog oblika nasilja. Nismo dijelom nikakvog eksperimenta. Svako od nas će odgovarati pred Jednim Sudijom, mi ne sudimo jedni drugima, ali moramo biti svjesni da svako djelo nosi sa sobom posljedice. Uzvišeni Stvoritelj nas usmjerava na čišćenje svoje duše, pa se okrenimo u tom pravcu i neka nas ne ostavlja samim sebi ni koliko je treptaj oka”, napisala je Aida Tule u svom obraćanju.

Podsjetimo, jučer je javnost u BiH alarmirao njen suprug Edin koji je na društvenim mrežama prijetio da će je silovati i i baciti pod voz.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!