Oglasila se policija o huliganskom napadu na automobile banjalučkih novinara

Vijesti 09. mar 202312:10 0 komentara
MUP RS/Ilustracija

Policija uprava Banjaluka oglasila se o huliganskom napadu na imovinu banjalučkih novinara Nikole Morače i Aleksandra Trifunovića. Kako navode u saopštenju preduzimaju sve mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnih djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Policijskoj upravi Banjaluka, jutros oko 08,55 časova, lice A.T. iz Banjaluke prijavilo je da su na parking prostoru u Banjaluci oštećena četiri vozila. Na lice mjesta izašli su policijski službenici koji su potvrdili navode prijave“, navedeno je u saopštenju.

Uviđaj je izvršen na licu mjesta, a tom prilikom je utvrđeno da je nepoznati izvršilac ili više njih upotrebom oštrog predmeta načinio oštećenja na teretnom vozilu marke „Renault“ i putničkom vozilu marke „Toyota“, vlasništvo pravnog lica iz Banjaluke, putničkom vozilu marke „Range rover“ vlasništvo lica A.T. i putničkom vozilu marke „VW“ vlasništvo lica N.M. iz Banjaluke, naveli su.

Huliganski napad na automobile banjalučkih novinara

“Sve mjere i radnje se preduzimaju pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, kažu u Policiji.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!