Oglasila se policija o napadu na maloljetnika u Banjaluci

Vijesti 23. maj 202411:45 0 komentara
N1

Policijska uprava Banjaluka oglasila se o slučaju koji je potresao javnost u Banjaluci, a u kojem je napadnut maloljetnik, učenik devetog razreda od strane huligana iz srednje škole.

“Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, preduzimaju sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa događajem koji je prijavljen 22.05.2024. godine oko 14,00 časova, odnosno u vezi sa narušavanjem javnog reda i mira od strane više maloljetnih lica u Banjaluci na parking prostoru kod „Male pijace“ u naselju Borik, a ne u dvorištu osnovne škole kako su mediji objavili”, saopštili su.

“Operativnim radom policijski službenici su utvrdili da je u narušavnjanju javnog reda i mira učestvovalo više maloljetnih lica, od kojih je sedam identifikovano, te da su dva maloljetna lica zadobila tjelesne povrede i ljekarska pomoć im je ukazana na Univerzitetskom – kliničkom centru Republike Srpske”, dodaje se u saopštenju. Policija sve mjere i radnje preduzima pod nadzorom dežurnog tužioca za maloljetnike OJT Banjaluka, a o slučaju je obaviješten i Centar za socijalni rad.

Kako N1 saznaje povrijeđeni učenik devetog razreda je pokušao da odbrani druga koji je bio prva meta huligana iz srednje škole.

“Intervenisali su pomoćnik direktora i roditelj, prije dolaska policije”, rekla je Vilendečić.

Prema nepotvrđenim informacijama i napadači i dječaci koji su bili mete su bili navijači koji su se susretali i na sjevernoj tribini FK Borac.

Povrijeđeni dječak zadržan je na UKC na liječenju odakle je saopšteno da je njegovo zdravstveno stanje stabilno i da je usljed napada dobio potres mozga.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!