Oglasili se iz PU Foča o nestanku vojnika Tanaskovića: Zadnji put snimljen vidonadzorom u utorak

Vijesti 29. mar 202411:58 0 komentara
RTRS

Policijski službenici Policijske uprave Foča intenzivno tragaju za Tanasković Dragom (rođen 1994. godine) iz Čajniča čiji je nestanak prijavljen Policijskoj stanici Čajniče 28. marta 2024. godine u 8.00 časova, saopšteno je iz ove uprave.

“Nestalo lice je posljednji put viđeno uvidom u sistem video nadzora javnih površina opštine Foča na lokaciji ‘Јužni most slobode’ na putnom pravcu Foča-Ustikolina 26. marta. 2024. godine oko 21.10 časova”,  ističe se u saopštenju.

Navodi se da je osoba srednje razvijenosti, visine oko 175 cm, smeđe kratke kose, smeđih očiju i srcolikog oblika lica.

“Na sebi je imao tamnoplavu jaknu sa kapuljačom, pantalone od teksasa djelimično poderane na lijevoj nogavici iznad koljena i patike”, navodi se u saopštenju.

Policijska uprava Foča uputila je apel svim građanima ukoliko vide nestalu osobu ili dođu do bilo kakvih saznanja o istom, da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatani broj telefona “122”.

Kako smo ranije pisali, riječ je o pripadniku Oružanih snaga BiH. Njegova porodica se ranije oglasila, rekavši da Tanasković je je priveden zbog sumnje da je počinio krivično djelo iznuda u pokušaju, te da je on nakon zadržavanja pušten u utorak oko 21 sat, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!