Oglasio se načelnik Novog Grada: Porodici Ozrena Marana poručujem da u ovim teškim i tragičnim momentima nisu sami

Vijesti 25. okt 202415:35 0 komentara
Facebook

Policijski službenik MUP-a USK Ozren Maran ubijen u sinoćnjem napadu na policijsku stanicu u Bosanskoj Krupu dok je radio kao vođa smjene. Maran je živio u opštini Novi Grad. Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drljača, oglasio se na mrežama i poručio porodici ubijenog policajca da u ovim teškim momentima nisu sami i da će im pružiti svu potrebnu pomoć te biti uz njih.

“Nažalost vremena u kojima živimo su veoma nesigurna te su ovakve pojave kao što je vjerski ekstremizam i terorizam sve češće. Iz ovih razloga od krucijalne je važnosti da pružimo podršku našem Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske kao i svim njegovim pripadnicima. Radi se o ljudima koji se nalaze na prvoj liniji odbrane našeg društva. Oni su ti koji svakodnevno izlažu svoje živote opasnosti i preuzimaju rizike kako bi sve nas sačuvali i omogućili nam miran i siguran život. Opština Novi Grad oduvijek je imala veoma dobru saradnju sa Ministarstvom unutrašnjih poslova te će se ista nastaviti i podići na još viši nivo kako se ovakve nesretne i tragične situacije ne bi ponavljale i prenijele u Novi Grad. Još jednom, porodici, rodbini i prijateljima Ozrena Marana izražavam saučešće i poručujem kako u ovim teškim i tragičnim momentima nisu sami. Našem Ozrenu neka je vječna slava i hvala”, napisao je Drljača.

Ovo je policajac kojeg je ubio tinejdžer u Bosanskoj Krupi (FOTO)

Podsjetimo, u ovom napadu ranjen je još jedan policijski službenik koji je van životne opasnosti.

╰┈➤ Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad, pridružite nam se i na WhatsApp kanalu klikom ovdje

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!