Osumnjičeni za teško ubistvo Saše Kulišića predati u Tužilaštvo

Vijesti 31. jan 202419:18 0 komentara
SRNA

U nadležnost Okružnog javnog tužilaštva večeras su predati žena i muškarac čiji su inicijali A. K. i L. D., koji se sumnjiče za krivično djelo teško ubistvo muškarca S. K. iz Doboja.

Načelnik Policijske uprave Slobodan Radinković rekao je tokom današnje vanredne konferencije za novinare da se kao motiv ubistva navodi ljubavna veza A. K. (33) i muškarca L. D. (19), ali da će istragom biti utvrđeno da li tu ima koristoljublja i drugih razloga.

Bosnu i Hercegovinu, ali i region potreslo je brutalno ubistvo Saše Kulišića (46) iz Doboja koji je ubijen u šumi Preslica.

Policija je juče oko 13 časova pronašla njegovo tijelo koje je bilo vezano za drvo. Usta i nos su mu bili oblijepljeni selotejp trakom.

Kako je ranije objavljeno, jedan od osumnjičenih za svirepo ubistvo u Doboju je Dražen Lazarević (19) iz ovog grada.

On je zajedno sa Andreom Kajganić (33), suprugom nesrećnog čovjeka, danima prije iznajmio auta u rentakar agencijama u Banjaluci i Doboju, te su detaljno isplanirali zločin.

Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj je na današnjoj pres-konferenciji otkrio da je žrtva kobnog dana prvo otrovana lijekovima, a zatim su tokom noći supruga žrtve i njen saučesnik upali u kuću.

“Žrtvu je prvo šakom udario L.D. nakon čega su ga vezali i ubacili u auto rentakar agencije i krenuli su prema izletištu. Ispred u autu je bio L.D. a iza njega u autu u kojem je bio vezan oštećeni vozila je Sašina supruga”, otkrio je Radinković.

Kako prenosi Srpskainfo, po dolasku na izletište, A.K. je otvorila gepek i nožem po stomaku izbola supruga, a zatim su ga vezali za drvo.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!