Ovo je policajac kojeg je ubio tinejdžer u Bosanskoj Krupi (FOTO)

Vijesti 25. okt 202414:42 0 komentara
Facebook

U policijskoj stanici u Bosanskoj Krupi, u kojoj se sinoć dogodio teroristički napad u kojem je ubijen jedan policajac, a ranjen drugi, danas je postavljena fotografija ubijenog Ozrena Marana (1971. godište).

Ubijeni Maran bio je oženjen i otac je dvoje djece, starijeg sina i mlađe kćerke, koja je, kako se navodi na fakultetu u Beču.

Podsjetimo, maloljetnik (15) je sinoć u policijskoj stanici ubio jednog policajca i teško ranio drugog. Ubijen je Maran iz Novog Grada, dok je ranjeni policajac Avdo Hasanović iz Bosanske Krupe.

Maloljetni ubica je uhapšen dok je ovaj zločin okarakteriziran kao teroristički čin, a policija u FBiH podigla je stepen sigurnosti na viši nivo.

Vlada Unsko-sanskog kantona proglasila je Dan žalosti na dan sahrane pripadnika kantonalnog Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) koji je ubijen na službenoj dužnosti.

╰┈➤ Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad, pridružite nam se i na WhatsApp kanalu klikom ovdje

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!