Pitali smo Amru Džeko seli li u Milano

Vijesti 10. aug 202118:36 > 18:58 1 komentar
N1

OREA Art Market se vratio u grad! 14. i 15. augusta održat će se treće izdanje Art Marketa u Zemaljskom muzeju BiH, a šta vas sve očekuje otkrila nam je Amra Džeko, suosnivačica Orea Bazara.

OREA Art Market vol.3 – dvodnevni je događaj promotivno- prodajnog, kulturnog, zabavnog i humanitarnog karaktera.

“To je najbolji događaj u gradu, namijenjen za sve generacije od 0 do 100 godina, na kojem će oko 100 kreativaca-izlagača predstaviti svoje unikatne bosanskohercegovačke rukotvorine. Dio novca od svake prodane rukotvorine, kao i sav prihod od ulaznica, ide u humanitarne svrhe – za podršku Roditeljskoj kući udruženja Srce za djecu oboljelu od raka. Prisutni će sve vrijeme uživati u zabavnom programu, što garantuje odličan provod u prelijepom ambijentu botaničke bašte Zemaljskog muzeja u Sarajevu. Za ugodniji boravak, pobrinut će se dobra muzika, ukusna gastronomska ponuda u Food Courtu, kao i nagradne igre za sve posjetioce. Za najmlađe kategorije organizujemo poseban Dječiji kutak gdje ih čeka cjelodnevni zabavno-obrazovni program”, navode organizatori.

U OREA Art Marketima, do sada uživalo je više od 7.000 posjetilaca, koji su ga opisali kao savršeno mjesto i način za provesti kvalitetno vrijeme s porodicom i prijateljima. Raznovrstan program privukao je pažnju i značajnog broja stranih turista.

Zbog epidemioloških, kao i mjera predostrožnosti, a usljed velikog interesovanja, planiramo da događaj traje dva dana, 14. i 15. augusta.

Između ostalog, Amru smo upitali o eventualnom transferu Edina Džeke iz Rome u Inter iz Milana.

“Još uvijek se ništa ne zna. Ovo je već treći put da se ‘selimo’ u Milano, u Inter. Juventus je bio prošle godine isto tako ‘završen’, tako da sam naučila sve dok nije ‘crno na bijelo’, neću uopšte da razmišljam da se pakujem. Još uvijek smo tu, opuštena sam maksimalno, ide sve po planu. Ako bude, bit će, znat ćete sigurno”, navela je Amra Džeko za N1.

Pouzdani sportski novinar Fabrizio Romano jučer je prenoo da je dogovor između Rome i Intera pao, te da će kapiten reprezentacije BiH Edin Džeko karijeru nastaviti u prvaku Italije.

Romano prenosi da su dva tima postigla dogovor, te da će Džeko potpisati ugovor sa Interom do ljeta 2023. godine vrijedan 5,5 miliona eura po sezoni. Sada se čeka da Roma potpiše novog napadača

Džeko se ne smatra zamjenom za Lautara Martineza, te eventualni transfer Argentinca neće uticati na transfer napadača iz Bosne i Hercegovine.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare