Sastanak opozicije u I. Sarajevu, Šarović o “pokušaju atentata na Govedaricu”

Vijesti 19. okt 202116:32 > 16:37
N1

U prostorijama Srpske demokratske stranke u Istočnoj Ilidži počeo je sastanak opozicije iz Republike Srpske na kojem će se između ostalog razgovarati i o posljednjim istupima člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, javlja reporter N1 Slaviša Starčević.

Sastanku prisustvuje predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović koji je i organizovao ovaj sastanak. On se kratko uoči sastanka obratio javnosti te komentarisao navodni pokušaj atentata na Vukotu Govedaricu, potpredsjednika SDS-a.

Kako je naglasio, na nadležnim je organima da istraže svaki detalj.

U ovom slučaju se radi o našem kandidatu na prošlim izborima za predsjednika RS, člana Predsjedništva SDS-a, i ako to prođe ćutke – da niko ne reaguje – mislim da je to potpuno nepodnošljivo“, komentarisao je Šarović.

Vjerujem da postoje nadležni bezbjednosnosni organi koji će istražiti svaki detalj i odgovorne da privedu pravdi, naručioce, ako se to pokaže da je tačno, ali i sve one koji su učestvovali u tome“, dodao je.

Sastanku između ostalih presustvuju i predsjednik PDP-a Branislav Borenović i predsjednik DNS-a Nenad Nešić
Na sastanku će biti riječi o trenutnoj situaciji, zahtjevima opozicije na protestu 2. oktobra i o predstojećim izborima u Prijedoru.

N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad