Policija otkrila plantažu marihuane u Nevesinju

Vijesti 12. avg 202109:301 komentar
Izvor: MUP RS

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su u ulici Ustanička u opštini Nevesinje, pronašli zasad sa 34 stabljike, visine do od 45 do 295 centimetara, koje svojim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu, saopšteno je iz ove policijske uprave.

Kako je pojašnjeno stabljike su pronašli Policijski službenici Policijske stanice Nevesinje zajedno sa Odjeljenjem za organizovani kriminalitet u dvorištu kuće u vlasništvo osobe Đ.K.

“Uviđaj na mjestu pronalaska stabljika izvršen, kojom prilikom su izuzete stabljike indijske konoplje. Izvršeni su pretresi šireg lica mjesta pronađenih stabljika, kao i kuće, pomoćnih prostorija, koje koristi navedeno lice, a sve u cilju pronalaska predmeta i tragova koji mogu poslužiti u dokumentovanju navedenog krivičnog djela”, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju, koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela “Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga”.

Policijske uprava Trebinje je u toku 2021. godine ukupno evidentirala 79 slučaja zloupotrebe opojnih droga, i to osam krivičnih djela “Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga”, kao i 71 prekršaj iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

 

Komentari

Vaš komentar