Policijska akcija u Foči: Uhapšena dva muškarca, zaplijenjeno 27 kg marihuane

Vijesti 03. aug 202209:28 0 komentara
Ilustracija

U sinoćnjoj policijskoj akciji u Foči uhapšen je muškarac iz ovog grada čiji su inicijali T.S. i Paljanin V.M, a zaplijenjeno je iz 27 kilograma marihuane, rečeno je u fočanskoj Policijskoj upravi (PU).

Naime dana 02.08.2022. godine u mjestu Miljevina, opština Foča, zaustavljeno je i kontrolisano putničko motorno vozilo „Passat“ kojim je upravljalo lice inicijala V.M.

Zbog postojanja osnova sumnje da se u vozilu mogu pronaći predmeti i tragovi koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku za krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ uz predhodnu saglasnost Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, a po naredbi Osnovnog suda u Foči izvršen je pretres istog kojom prilikom su pronađene tri vreće u kojima je bilo upakovano 25 paketa umotanih u PVC foliju, bruto mase od oko 27 kilograma, biljne zeljaste materije koja svojim izgledom i morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu „Marihuanu“.

Izvršen je pretres na više lokacija koje koriste osumnjičena lica na području opštine Foča i Istočnog Sarajeva, dok se nad pomenutim licima vrši kriminilastička obrada.

Po kompletiranju predmeta nadležnom tužilaštvu će protiv osumnjičenih lica biti podnešen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!