Potraga za automobilom u kojem su bili nestali Stočani: Kod Bregave prema Vidovom Polju vidljivi tragovi kočenja

Vijesti 12. feb 202413:09 0 komentara
Stolac City

U rijeci Bregavi na lokalitetu Pitića brijeg nedaleko od ulaza u Stolac iz smjera Berkovića, u tijeku je potraga za automobilom Jeep Compas. Riječ je o automobilu kojim su se tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak iz Stoca prema Vidovom Polju udaljila dvojica mladića, M.V. (20) i F.S., čije godište je, za sada, nepoznato.

Ova informacija je potvrđena iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

“Potraga je u tijeku, pretpostavlja se da je vozilo na ovoj lokaciji zbog zamućenosti vode, te također na ovoj lokaciji postoje i vidljivi tragovi kočenja, no još uvijek ne možemo ništa potvrditi”, rekao je za Bljesak.info glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić.

Uz policijske službenike u pomoć su, na poziv Dobrovoljnog vatrogasnog društva Stolac stigli i pripadnici GSS-Čapljina te pripadnici Interventne spasilačke službe Mostar.

Nakon nestanka dvojice mladića iz Stoca: U Bregavi pronađeno vozilo, spasioci krenuli ka lokaciji

Podsjetimo, stolačkoj policiji je R.V. (47) u 00:45 sati prijavila da je njen sin, M.V. bio u jednom kafiću u Stocu sa F.S. te da nije došao kući, kao i da je nedostupan na telefon. Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije su objavili da je sat nakon ponoći u policiju došao otac od F.S., zajedno, sa S.P., koji je policijskim službenicima dao informacije o tome kako je on dao svoje vozilo M.V. i F.S. da odu u Vidovo polje, nakon čega im se gubi svaki trag. Odmah nakon toga tijekom noći policijske patrole su obišle grad i šire područje, ali nisu uspjeli pronaći nikakve tragove sve do jutros.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!