Poznato ko će nastupati u Mostaru za doček Nove godine

Vijesti 19. nov 202115:51 1 komentar

Mostarski Advent 2021., obogaćen novim sadržajima i konceptom, svoja vrata posjetiteljima trebao bi otvoriti 28. studenoga i trajat će do 9. siječnja 2022. godine, a za organizaciju Adventa i dočeka Nove godine iz gradskoga proračuna neće biti izdvojena ni jedna marka.

Zabavni program manifestacije počinje 15. prosinca nastupom Crvene jabuke, dok će Mostarke i Mostarce u novu godinu uvesti Indira Levak ex Vladić i grupa “Twist”. Prvi dan nove godine rezerviran je za „Dva i po čovjeka“ i Josipa Palametu, najavili su organizatori na konferenciji za novinare.

Uz gastro kutak koji će početi 1. prosinca i trajati do 9. siječnja 2022. godine, odnosno popularne kućice s domaćim delikatesama, rukotvorinama, zanimljivostima i slasticama te svakodnevnu zabavu, bit će organizirana i besplatna škola klizanja za djecu te drugi sadržaji.

Kako je kazao član Povjerenstva za organizaciju Adventa Marin Čuljak, iz gradskoga proračuna za Advent i doček Nove godine neće biti izdvojena niti jedna marka.

“Pokušali smo organizacijski dati prostora za partnere, prije svega gospodarske subjekte, da se uključe i preuzmu dio onih događaja koji su njima najzanimljiviji te ih financiraju”, pojasnio je Čuljak.

Dodao je kako još traju pregovori sa sponzorima, ali da su glavni i oni koji nose gotovo cijeli program Adventa Aluminij Industries, Stanić grupa te Vlada HNŽ-a.

Zabavni dio manifestacije počinje 15. prosinca nastupom Crvene jabuke, a kroz petnaestak dana na mostarskoj šetnici uživo će nastupati lokalni bendovi kao što su Dobre vibracije, Rock School Teachers, Grupa Brig, Walter Acoustic, Tri DIS, Narodni orkestar, Jazz kvartet Birdland, dok je Hrvatska glazba Mostar zadužena za Božićni koncert.

Predviđene su i programske večeri kao što su „Večer Balaševića“ i „Večer Olivera“.

“Za najmlađe je pripremljen dnevni program koji obiluje plesom, glazbom, maskotama, vilenjacima. Također, predstavit će se i mostarske osnovne škole i vrtići sa svojim programima a nastupit će MoStars i plesni prijatelji te Erigo s Čarobnjakom iz Oza. Na Advent će navratit i Djed Mraz”, kazala je Sanela Ćorić, članica organizacijskog povjerenstva.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare