Rekordna gledanost specijalnog programa N1 o Rezoluciji UN-a o genocidu u Srebrenici

Vijesti 23. maj 202418:44 0 komentara
N1

N1 televizija u Bosni i Hercegovini ostvarila je danas rekordnu gledanost tokom uvodnog specijalnog programa i prijenosa uživo Generalne skupštine Ujedinjenih nacija iz New Yorka, gdje se raspravljalo o Rezoluciji o genocidu u Srebrenici, koja je u konačnici i usvojena. Prema podacima operatera Telemach, N1 je ostvarila share od 35 % u realnom vremenu, što je ubjedljivo najveći udio gledanosti među svim televizijskim kanalima.

Ovaj izuzetan rezultat potvrđuje status N1 kao vodećeg informativnog tv kanala i multimedijalne platforme u Bosni i Hercegovini, posebno kada je riječ o praćenju događaja od velike važnosti i interesa za bosanskohercegovačku javnost.

N1 kontinuirano ostvaruje visoko povjerenje gledatelja širom zemlje javljanjima uživo s lokacija gdje nastaju vijesti, pružanjem tačnih, pravovremenih i sveobuhvatnih informacija, kao i analizama najvažnijih događaja, u prosječno 12 sati programa uživo svaki dan.

N1 Bosna i Hercegovina nastavlja biti najvažniji medijski partner u podršci demokratskim procesima i osiguranju pravovremenog i istinitog informisanja javnosti. U vremenu kada su dezinformacije i propaganda sve prisutniji, N1 ostaje predan svojoj misiji pružanja pouzdanih informacija.

N1 BiH će i dalje raditi na jačanju svog odnosa s publikom i osiguravanju visokih standarda novinarstva, te se raduje budućim izazovima i prilikama za informisanje građana Bosne i Hercegovine.

Zahvaljujemo našim gledaocima na povjerenju koje nam ukazuju svaki dan, posebno u važnim trenucima.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!