“Rok opera”: Muzički spektakl u Budvi oduševio publiku

Vijesti 14. jul 202312:30 0 komentara
TO Budva

Koncertom budvanske Gradske muzike i muzičkim spektaklom "Rok opera”, organizovanim u zajedničkoj saradnji Novosadskog big benda, hora i orkestra opere Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada, u Budvi je sinoć proslavljen Dan državnosti CG i rođendan lokalne turističke organizacije.

Pod dirigentskom palicom Fedora Vrtačnika, koji je ujedno i autor muzičkih aranžmana, a sve uz podršku koncertmajstora Vladimira Đukovića i dijaznera zvuka Miloša Momirova, publika je uživala u programu od 22 numere i dva sata simfonijskog rok programa.

“Želim da se ovom prilikom zahvalim TO i Opštini Budva na ukazanoj časti. Imamo ozbiljan aparat, četiri izuzetna vokalna solista: Bojanu Stamenov, Matiju Zanatu, Nikolu Milića i Zorana Šandorova. Vjerujem da je budvanska publika uživala u ovakvom programu”, izjavio je Vrtačnik, kako prenosi Mediabiro.

Izvedene su pjesme Tine Tarner, grupa Queen, Whitesnake, Deep Purple…

“Bila je velika čast da dođem u Budvu sa ovim projektom. Jučer smo imali slobodan dan, bio mi je gušt da se okupam u moru. Hvala vam što ste nas ugostili i srećan vam praznik”, rekla je Bojana Stamenov.

Članica Gradske muzike Budva, klarinistkinja Ines Bučuk, kazala je da su imali repertoar za svačiji ukus, nakon što su odsvirali numere Majkla Džeksona, Eltona Džona, grupa Led Zeppelin, Metallica… “Zaista smo naišli na pozitivne utiske publike”, rekla je Bučuk.

Osim koncerta je, kako prenosi Mediabiro, održana i modna revija djece iz škole manekenstva Marije Rovčanin Vujović.

“Sudeći po reakcijama publike, ovo je bilo uspješna večer za TO Budva. Nadamo se da smo opravdali povjerenje svih naših sugrađana i cjelokupne turističke privrede, našim radom i zalaganjem za turizam u Budvi. Zajedno, ujedinjenim snagama, idejama i vizijama, pokušavamo da ove godine malo promijenimo koncept događaja. Nadam se da je ispred nas i dalje uspješna turistička godina, u kojoj nam je zadovoljstvo turista mnogo važnije od brojki”, saopštila je predstavnica TO Budva Tijana Kotarac.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!