Šarović: Građani su opredijeljeni za promjene

Vijesti 30. sep 202221:42 0 komentara
SDS

Mirko Šarović, kandidat SDS-a za člana Predsjedništva iz reda srpskog naroda, kazao je na preizbornom skupu u Novom gradu da su građani opredjeljeni za promjene.

Šarović je dodao da građani prepoznaju pozitivne poruke iz programa SDS koji je usmjeren na socijalnu stabilnost i investicije.

„Borci će biti u fokusu našeg interesovanja, ne samo kroz rješavanje pitanja boračkog dodatka već i kroz druge poteze. Penzioneri trebaju da znaju da će imati ne samo redovne već i povećane penzije najmanje 10 odsto u narednoj godini. Kao izabrani član Predsjedništva u obavezi sam da obezbijedim jedan stabilan ambijent u kome će naša zemlja biti dobro mjesto za život i investiranje. To je preduslov za razvoj ekonomije i to su naši prioriteti“ rekao je Šarović.

Jelena Trivić, kandidat za Predsjednika Republike Srpske, istakla je da će akcenat čo se tiče Novog Grada biti na pitanjima kojima vlast nije htjela da se bavi.

„Prvo je pitanje skladišta nuklearnog otpada u Trgovskoj gori, o čemu režim ćuti iz poznatih razloga, jer su zaštitnici hrvatskih interesa. Drugo je problem masovno iseljavanje stanovništva. Mi ćemo se boriti za svakog čovjeka, stvarati bolje uslove da ostanu u Republici Srpskoj. To znači donošenje potrebne političke stabilnosti, mir, pobjeda nad korupcijom, što će donijeti preduslove za investicije“ poručila je Trivić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!