SDS: Posipaju se pepelom, mi imamo prijedlog za državnu imovinu

Vijesti 26. apr 202312:07 0 komentara
N1

Neozbiljnost i politički amaterizam, tako su današnju sjednicu NSRS ocijenili u SDS na konferenciji za medije koja je održana prije početka zasijedanja.

“Sve ranije odluke NSRS nisu provedene u zadatim rokovima, šest pa šest mjeseci. Potpisana izjava je politički pamflet SNSD-a, zato je nismo ni potpisali”, rekao je predsjednik te stranke Milan Miličević.

Posipaju se pepelom, kaze lider SDS-a ne otkrivajući kako će poslanici te stranke diskutovati, ali će učestvovati u raspravi.

SDS je pripremio svoje zaključke o državnoj imovini, ali zbog Poslovnika i proceduralnih stvari rekao je, očigledno danas neće biti na dnevnom redu.

“Ne želim da budem kulisa za fotografiranje, tu su poslanici koji će reci šta treba. Neću biti na zasijedanju”, kaže Milan Miličević.

Na pitanje novinara ko upravlja opozicijom i osjeća li da mu je ugrožena privatnostnost nakon izjava Milorada Dodika o njihovim telefonskim razgovorima objašnjava;

“Nemam nikakav problem s tim što ja s nekim pričam na telefon, to je sve toliko bezazleno, to nije nikakva zavjera, već naši jasni stavovi koji nisu tajna. Nije prijatno ipak imati taj osjećaj, jer to narušava Vašu intimu”.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!