SNSD Foča: Ovakvo vandalsko ponašanje se mora sankcionisati

Vijesti 04. mar 202214:39 1 komentar
Skupština opštine Foča

Savez nezavisnih socijaldemokrata oglasio se nakon što je jučer na sjednici Skupštine Foče, prema navodima policije, pretučen njihov odbornik. U saopštenju ističu kako se "već duži period dešavaju verbalni sukobi i obračuni između pojedinih odbornika, što se nije moglo ni smatrati nečim što će kulminirati fizičkim obračunom".

“Najoštrije osuđujemo jučerašnja dešavanja u kojem su odbornici SDS-a Ognjen Bodiroga i Milorad Kostić fizički nasrnuli na odbornika SNSD -a Milana Nikolića i nanijeli mu tjelesne povrede. Ovakva dešavanja nikome ne služe na čast i šalju lošu sliku o Foči, što nam je u ovoj situaciji nešto što zaista nije potrebno nikome od nas. Ovim je stavljena tamna mrlja na rad SO Foča, a nadamo se da će u daljnjem radu biti poštovan njen legitimitet i dignitet, te da se slični događaji nikad ne smiju ponoviti. Naravno, nikakav pritisak funkcionera SDS-a ne smije uticati na rad organa gonjenja, ovakvo vandalsko ponašanje se mora sankcionisati. Svako mora snositi posljedice za svoje ponašanje. SO Foča je organ u kome se donose odluke koje su krucijalne za budućnost našeg grada i naših sugrađana, a ne poligon za rješavanje ličnih frustracija i konflikata”, navode iz OO SNSD Foča.

Pozivaju na odgovornost sve odbornike koji to ne mogu ili ne žele da shvate, da se pridržavaju pravila civilizovane komunikacije jer u suprotnom nanose štetu kako  gradu, tako i svim našim sugrađanima.

Podsjetimo, SDS-ovi odbornici Ognjen Bodirog i Milorad Kostić se terete da su nanijeli povrede SNSD-ovom odborniku Milanu Nikoliću. SDS se ranije oglasio.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare