Stanivuković ironično u vezi Trivićkine kandidature: “Aktuelna predsjednica RS želi biti aktuelna gradonačelnica”

Vijesti 23. jan 202415:53 1 komentar
N1 BiH

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, podnio je inicijativu za nastavak vanredne sjednice Skupštine grada koju je potpisalo 18 odbornika, među kojima je i SNSD-ov Marinko Umićević, ali i poslanici PDP-a, SPS-a, Demosa, US.

“18 odbornika kako većine tako i manjine, koji su spremni da raspravljaju o rebalansu budžeta. Još dva odbornika su fizički bila spriječena da daju svoj potpis na ovu inicijativu, ali i oni su spremni da podrže ovo”, rekao je Stanivuković.

Dodaje da su odbornici svjesni činjenice da će neusvajanje rebalansa budžeta dovesti do ozbiljnih poremećaja u funkcionisanju Grada i nemogućnosti ostvarivanja prava za hiljade građana.

Osvrnuo se i na najavu kandidature Jelene Trivić za gradonačelnicu Banjaluke:

“Aktuelna predsjednica RS želi da bude aktuelna gradonačelnica. Siguran sam da će ona 10x gore proći nego sto je prošla. Nevjerovatno da neko ide u toliku političku destrukciju, dva poraza za redom znaci političku penziju”, kazao je Stanivuković.

Dodaje da je njegova podrška neupitna oko 47 posto, a da Trivić ima tek oko 20 posto. Optužuje je da će biti drugi SNSD-ov kandidat. Kaže da vjeruje u podršku i drugih.

“U ovom trenutku smo 19 koraka ispred. Jelena misli da je uspjeh kandidovati se, uspjeh je pobijediti. Pjevaj ti borbene!”, kazao je.

Nema “tajne” sastanke sa liderima partija koje participiraju u Gradskoj skupštini. Ipak priznaje da se čuje sa Čubrilovićem, Stevandićem.

Ima 18 potpisa odbornika za vanrednu sjednicu SG u četvrtak. O rebalansu je kazao:

“Sve je po zakonu. Predlagač odgovara za to”.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare