Stanivuković predsjedniku Skupštine BL “oduzeo” kabinet, sekretaricu, platu…

Vijesti 28. jun 202311:57 0 komentara
N1

Gradonačelnik Grada Banjaluka Draško Stanivuković donio je odluku da predsjedniku Skupštine Ljubi Ninkoviću oduzme kabinet, ali i druge beneficije koje ga sljeduju na toj poziciji.

“Predsjednik Skupštine grada koji ne radi mjesecima ne treba da ima ni platu, ni službeni automobil, ni kabinet, ni sekretaricu, apsolutno ništa i zbog toga sam donio odluku da mu se sve to oduzme dok se ne dozove pameti i ne krene raditi svoj posao! Tačnije, sve to mu nisam uzeo ja, nego sam sebi svojim ponašanjem”, poručio je Stanivuković.

Podsjetimo, jučer je održan i skup građana ispred zgrade Gradske uprave u Banjaluci na poziv Stanivukovića, a zbog, kako je naveo, opstrukcija rada od strane skupštinske većine u Banjaluci. Jučer je poručio i kako “odobornici neće primati plate”.

Jučerašnja sjednica nije održana a na njoj je trebalo biti razmatrano stanje u Javnom preduzeću “Aquana” koje je u dugovima i pred naplatom četiri miliona maraka na koja “Novoteks” polaže pravo i koji će ući u posjed “Aquane” ne isplati li se dug do kraja mjeseca.

SNSD-ova većina u Banjaluci optužila je Stanivukovića za malverzacije upravo u ovom preduzeću.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!