Stevandić: Dogovor iz Laktaša pokušava se rasturiti i BiH uvesti u sukobe

Vijesti 21. jan 202415:28 3 komentara
N1

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić upozorio je da se dogovor stranaka u vlasti na nivou BiH iz Laktaša pokušava rasturiti i BiH uvesti u nered i sukobe.

Prošla su tri dana od dogovora sa /predsjednikom HDZ-a BiH Draganom/ Čovićem i `trojkom`. Bio sam skeptik, ali su na sastanku svi bili konstruktivni i odgovorni, svjesni značaja unutrašnjeg dogovora i stabilnosti. Ali đavo /uglavnom strani đavo/ ne miruje – napisao je Stevandić na društvenoj mreži X.

Lideri političkih stranaka koje učestvuju u vlasti na nivou BiH na sastanku u Laktašima 18. januara postigli su značajan napredak o pitanju Izbornog zakona BiH koji će se finalizirati tokom februara, a postignut je i važan iskorak o ključnim pitanjima vezanim za evropski put BiH, saopšteno je iz SNSD-a nakon sastanka.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da je sastanak predstavnika vlasti na nivou BiH u Laktašima bio korektan, jedan od produktivnijih i da je sad najvažnije da se ono što je dogovoreno o Izbornom zakonu i implementira.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare