Poruka tuzlanskog Djeda Mraza: Hodam, a nema djece, nema nikoga…

Vijesti 30. dec 202212:38 5 komentara
N1

Uoči 'najluđe noći u godini' prošetali smo ulicama Tuzle, da bismo sa građanima i turistima provjerili kako se planiraju zabaviti. Osim nekoliko optimističnih - sreli smo i one kojima prizori iz jednog od najvećih gradova u Bosni i Hercegovini ne uvijevaju mnogo nade u bolje sutra.

Naime, zaustavili smo Djeda Mraza koji je šetao centrom Tuzle, kako bismo čuli i njegova očekivanja od godine u koju ćemo ubrzo zakoračiti.

“Očekujem puno toga, ali džaba, sve jedno i isto! Omladina napušta državu, ja ovuda hodam, a nema djece, nema nikoga… Šta ćemo, kako nam je – tako nam je”, poruka je tuzlanskog Djeda Mraza.

Ipak, ekipi N1 se posrećilo, pa smo naišli na razdraganu grupu djece. Veseli i uzbuđeni – istakli su nam šta to priželjkuju u novogodišnjoj noći i 2023. godini.

“Očekujem puno zdravlja, sreće i veselja. Imamo sve petice. Očekujem poklone i da budem na TV-u”, poručuju glasno, boreći se za riječ.

Podsjetimo, Tuzlake će u najluđoj noći u godini na Trgu slobode zabavljati Zabranjeno pušenje. Osim ovog benda, nastupit će i BigBrothers band ali i mladi pjevač Adi Šoše.

Program počinje u 19 sati, a završava se u 01:00 iza ponoći.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare