Sutra izmjena režima saobraćaja zbog utakmice FK Sarajevo-Aktobe na stadionu Koševo

Vijesti 17. jul 202421:39 0 komentara
FENA/Ilustracija

Zbog nogometne utakmice FK Sarajevo - Aktobe sutra će doći do privremene izmjene režima saobraćaja u ulici Patriotske lige - obilaznica pored Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase", (od ulice Patriotske lige do ulice Betanija) u vremenu od 17 do 24 sata.

“Privremena izmjena režima saobraćaja sastoji se od potpune obustave saobraćaja u ulici Patriotske lige-obilaznica pored Olimpijskog stadiona ‘Asim Ferhatović Hase’, od ulice Patriotske lige do ulice Betanija u navedenom vremenu. Osim vozila pod pratnjom, vozila policije, vatrogasnih vozila i vozila medicinskih službi odnosno drugih komunalnih službi u funkciji građana. Alternativni pravac odvijanja saobraćaja za vrijeme obustave, jeste ulica Betanija i to od spoja sa saobraćajnicom Alipašina do spoja sa saobraćajnicom Patriotske lige (krak pored Zoološkog vrta Pionirska dolina)”, saopćeno je iz Službe za protokol i press KS.

Regulaciju toka saobraćaja, na dijelu potpune obustave saobraćaja i raskrsnicama na kojima se saobraćaj usmjerava u alternativne pravce, vršit će pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad  

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!