Trivić o Kosovu: Oni koji su pokrali izbore u RS, sada mute vodu i u Srbiji

Vijesti 06. nov 202216:35 5 komentara
N1

"Isti oni koji su svim silama uticali na davanje legitimiteta pokradenim izborima u Republici Srpskoj sada mute vodu i u Srbiji", smatra potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić.

Ona je istakla da je neodgovorna politika evropskih sila, dovela srpski narod na Кosovu još jednom u egzistencijalnu opasnost.

“Deset godina od potpisivanja Briselskog sporazuma “samoproglašene” vlasti u Prištini nisu ispunili osnovne stvari koje bi ublažile tenzije”, navodi potpredsjednica PDP Jelena Trivić.

“U geopolitičkom zemljotresu koji je počeo ratom između Rusije i Ukrajine mnogi pokušavaju da izigravaju diplomatske veličine i mišiće pokazuju na Srbima. Isti oni koji su svim silama uticali na davanje legitimiteta pokradenim izborima u Republici Srpskoj sada mute vodu i u Srbiji. Lideri Njemačke i Francuske dodatno raspiruju mržnju kojom Aljbin Кurti napada Srbe širom Кosova i Metohije”, navela je Trivić, koja je bila opozicioni kandidat za predsjednika Republike Srpske.

Svjesna sam, kaže ona, šta naš narod prolazi u ovim trenucima.

“Na svojoj koži sam osjetila kako je to kad si u pravu, a moćnici pogaze sve to. Moje misli i molitve su sada sa svim Srbima koji ponosno stoje i brane našu duhovnu i nacionalnu kolijevku Кosovo i Metohiju. Rukovodstvu Republike Srbije na čelu sa predsjednikom Aleksandrom Vučićem želim da istraju u odgovornoj politici kakvu su vodili sve vrijeme i da uprkos svim iskušenjima i pritiscima, dijalogom i pregovorima razriješe ovu krizu. Sa vama su svi iskreni patrioti RS jer odavde nema nazad”,navela je Trivić u objavi na Fejsbuk profilu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare