Trivić: SNSD da se ogradi od napada na člana Glavnog odbora Narodnog fronta

Vijesti 25. dec 202313:06 0 komentara
Jelena Trivić (N1)

"Sa verbalnih okršaja, režim je očigledno prešao na fizički obračun", kazala je u Banjaluci predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić nakon što je u Zvorniku napadnut član Glavnog odbora njene stranke Vladimir Ilić.

“Goran Škiljević povratnik u nasilništvo i Dragan Radić sa leđa su prišli Vladimiru Iliću, članu Glavog odbora Narodnog fronta, prvo su ga nečim udarili i on je pao i onda su ga šutirali nogama nakon čega je on, kada je došao svijesti, se javio da izvrši medicinske pretrage i sve prijavio policiji”, istakla je Trivićeva tvrdeći da nema sumnje da se radi o politički motivisanom napadu, jer su napadači aktivisti SNSD.

“Vladimir Ilić uređuje portal i stranicu Bolji Zvornik na kojoj piše o svim devijantnostima koje se dešavaju u Gradu Zvorniku. Vi znate kakav je Grad Zvornik po… možda i ne znate, kakva atmosfera straha vlada u Zvorniku i on je neko ko se usuđuje da o svemu tome govori i piše javno i ovo je sad poprimilo jedne razmjere koje moraju biti osuđene i od institucija procesuirane”, dodala je tvrdeći da su članovi Narodnog fronta izvršili pritisak na Policijsku upravu da procesuira odgovorne.

Kaže, napadači su ranije viđani na skupovima Granica postoji organizovanim na međuentitetskim linijama razgraničenja kako bi se iskazala podrška predsjedniku Republike Srpske i SNSD-a Miloradu Dodiku nakon što je protiv njega potvrđena optužnica pred Sudom Bosne i Hercegovine.

Trivićeva je pozvala SNSD da se ogradi od napada na člana Narodnog fronta.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!