U Danu uživo o isključenju N1 s platforme Moja TV BH Telecoma

Vijesti 01. sep 202213:44 0 komentara
N1

Prvog septembarskog dana “Dan uživo” fokusiran na početak nove školske godine, sjednicu PIC-a, isključenje N1 s platforme Moja TV BH Telecoma...

O jučerašnjem protestu u Prijedoru, borbi protiv korupcije, predstojećoj izbornoj trci, protivkandidatima, preuranjenoj kampanji, sloganu stranke čija je kandidatkinja za predsjednicu RS – razgovaramo sa poslanicom PDP-a u NSRS Jelenom Trivić.

O Nacrtu Privremene odluke o zaštiti izvorišta Sarajevsko polje, Fabrici peleta koju sufinansira kantonalna vlast, subvencioniranju kredita za privrednike, načinima da se mladi zadrže u BiH – za „Dan uživo“ govori Adnan Delić, ministar privrede KS.

U Sarajevu je danas održana konferencija “Giga gradovi – pokretači digitalizacije i razvoja Bosne i Hercegovine”. Dr Maruška Vizek, pomoćnica direktorke Ekonomskog instituta u Zagrebu, jedna od učesnica današnje konferencije naša je gošća i prenosi zaključke ovog okupljanja.

Aktuelne bh. i regionalne teme, od novih optužnica u slučaju Memić, do energetske krize koja nam prijeti sa dolaskom hladnijeg vremena – analiziramo sa urednikom „Avaza“ Fadilom Mandalom.

Nedavno je u Sarajevu napravio promociju svog albuma “Muzikanti” na kojoj su zabilježeni i kadrovi spota za pjesmu “Tambura”. Nekadašnji član grupe Hari Mata Hari, producent, kantautor Adi Mulahalilović naš je muzički gost ovog četvrtka.

Uživo smo slikom i u Kelnu. Startuje Eurobasket, košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine od 14:30h igra protiv Mađarske.

Tu su i ostale sportske, ali i svjetske vijesti, te servisne informacije.

Sa vama u „Danu uživo“ – Dalibor Mrdić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!