U Danu uživo o nepojavljivanju Izetbegovića i odlasku Bećirovića iz Pressinga

Vijesti 22. sep 202209:54 0 komentara
N1

Ne propustite još jedno izdanje emisije Dan uživo od 16 do 18.30h. Danas gledajte:

Predizborna kampanja se još uvijek se zahuktava. Kako gleda na aktualne teme, kako kolentira nepojavljivanje Bakira Izetbegovića na debatu na N1, te odlazak iz studija Denisa Bećirovića? Hoće li ovi izbori donijeti promjene ili će ostati status quo? Ovo su samo neka od pitanja za našeg gosta Envera Bijedića, predsjednika Socijaldemokrata BiH.

Može li odlazak Milorada Dodika kod Putina preokrenuti izbornu utrku u njegovu korist, ili opozicija ima asa u rukavu? Da li bi opozicija dolaskom na vlast promijenila politiku koja je do sada bila na sceni, ili bi ih vlast promijenila? O tomu razgovaramo sa Goranom Selakom, predsjednikom Socijalističke partije Srpske.

Putin ponovno prijeti. Rat prelazi u novu fazi. Je li svijet u opasnoj zoni, te koji su mogući scenariji – analiziramo sa Nevenom Kazazovićem, vojno-političkim analitičarem.

Samostalni sindikat državnih službenika i zaposlenika danas na prosvjedima. O zahtjevima prema Vijeću ministara i problemima s kojima se suočavaju, razgovaramo sa predsjendikom sindikata Salihom Karčićem.

Vaš domaćin danas je Boris Brezo.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!