U Novom danu o humanitarnoj trci/šetnji Zlatni krug povodom Zlatnog septembra

Vijesti 30. aug 202219:05 0 komentara
N1

U Novom danu za srijedu 31. august očeuju vas interesantne teme i gosti.

“Razočaran sam kao čovjek” – rekao je nakon posljednje sjednice Doma naroda zastupnik SDP-a u PD PS BiH Saša Magazinović s kojim razgovaramo o akcizama, izborima, politici općenito.

“Kako god, sportska vijest dana je velika pobjeda košarkaša BiH, protiv možda prvog favorita za titulu na Evropskom prvenstvu – Francuske. Prvo izvanredan ritam, organizacija u napadu i mnogo bolja odbrana nego u Crnoj Gori. Armosfera izvanredna. Bravo Adis, bravo momci” – poručio je legendarni Boša nakon fenomenalne pobjede Zmajeva nad Francuskom. Bogdan Tanjević je naš gost.

Udruženje Srce za djecu koja boluju od raka FBiH organizuje humanitarnu trku/šetnju Zlatni krug povodom Zlatnog septembra – mjeseca podizanja svijesti o dječijem raku. Gosti Novog dana su direktor Udruženja Fikret Kubat i Afan Habibović, inicijator trke i dječak koji se bori sa tumorom na mozgu (meduloblastom).

Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine uskoro upisuje prvi, historijski, nastup na Svjetskom prvenstvu. Svjetsko prvenstvo se održava u Australiji od 22. septembra do 1. oktobra. Zmajice su u grupi A sa timovima Belgije, SAD, Kine, Južne Koreje. Uživo smo na Vlašiću gdje se naša ekipa priprema za prvenstvo, za Novi dan govore kapitenka Milica Deura; članica reprezentacije Nikolina Knežević i selektor Goran Lojo.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!