U Novom danu o ubistvu za koje se sumnjiče maloljetnice

Vijesti 24. okt 202214:54 0 komentara
N1

Užas u Sarajevu - za ubistvo se sumnjiče maloljetnice, vijest koja je šokirala javnost.

Užas u Sarajevu – za ubistvo se sumnjiče maloljetnice, vijest koja je šokirala javnost. Kako intervenisati pri pojavi društveno neprihvatljivog ponašanja djeteta / maloljetnika, koje su odgojne mjere u odgojnim centrima, zbog kojih krivičnih djela se maloljetnici upućuju u Centar, zašto imamo vijest da su maloljetnice osumnjičene da su počinile ubistvo. Gosti Novog dana su Midhat Kerla – direktor Odgojnog centra KS i Adnan Džepar – stručni savjetnik za pedagoške poslove.

U naredne četiri godine će biti zastupnik Naše stranke u Parlamentu FBiH. Dugogodišnji policajac, u penziji od 2015. godine, Dragan Mioković  biće gost. Razgovaramo o sigurnosti, te politici.

“Odbranićemo izbornu volju naroda Republike Srpske! Pozivam građane da nam se pridruže 25. oktobra u parku “Mladen Stojanović” kako bi svi vidjeli kolika je moć našeg okupljanja i koliko volimo Republiku Srpsku” – pozvao je Milorad Dodik. O mitingu u Banja Luci i protestu u Sarajevu ispred zgrade OHR-a zbog izmjena Izbornog zakona BiH i Ustava FBiH, koje je nametnuo visoki predstavnik u BiH Christian Schmidt, razgovaramo sa novinarkom Gordanom Katanom. Uživo smo u Banjaluci.

“Svaki dres svoju priču nosi” naziv je humanitarnog projekta koji je pokrenuo bivši rukometaš Sead Mulić. Mulić je svoju bogatu kolekciju dresova odlučio staviti na aukciju i sva prikupljena sredstva bit će usmjerena na kupovinu aparata za mehaničku ventilaciju za Odjeljenje intenzivne terapije i Kliniku za dječije bolesti UKC-a Tuzla. Uživo smo u Tuzli, donosimo više detalja o ovoj humanitarnoj akciji.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!