Ulice Banjaluke pune pred Novu godinu, najviše gostiju došlo iz Slovenije

Vijesti 30. dec 202219:13 1 komentar

Na ugodnih 16 stepeni u Banjaluci danas su uživali stanovnici grada na Vrbasu, ali i brojni turisti. Pred doček Nove godine popunjeni su svi smještajni kapaciteti, a stan na dan plaća se i više od 120 KM za noć. Najviše gostiju je tradicionalno iz Slovenije.

Posljednjeg radnog dana u 2022. većina je u grad krenula pješke, jer je i centar zatvoren za saobraćaj, a gužve su primjetne.

Neki su se odlučili baš ovog zadnjeg decembarskog petka vjenčati, drugi su pjevali uz trubače, dok su treći izašli na Trg da pokažu zavidnu kolekciju ploča iz bivše Jugoslavije.

“Pedeset dvije godine Yu Grupe, 50 godina od izlaska prvog albuma Bijelog dugmeta. Imate tu da ga je držao Bregović u ruci, a i Bebek je. Spojili smo dva svijeta, koji se u zadnje vrijeme ne mogu”, objašnjavaju dva Banjalučanina.

Trubači iz Vranja pričaju nam da su došli zbog dobrog naroda, ali i dobre zarade. Goca Tržan, Legende i Galija zabavljaće posjetioce na Trgu Krajine. Već večeras u Domu omladine nastupa Rock simfonija, ulaz je besplatan.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare