UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Poslušajte snimak brutalnog zlostavljanja Klare Buntić, deset minuta čistog užasa

Vijesti 25. sep 202310:58 5 komentara
Facebook

Deset minuta čistog užasa objavljuje pretučena žena Denisa Buntića. - Nakon ovoga, sud ga je pustio za manje od 48 sati. Bojim se da će ubiti i mene i dijete

Moja jedina šansa da ostanem živa je javnost. Pretukao me pred devetomjesečnim djetetom, snimila sam kako me udara i prijeti da će me ubiti. Policija mu je pronašla arsenal ilegalnog oružja. I ipak je pušten za manje od 48 sati, nije mu izrečen ni pritvor, samo mjera zabrane prilaska. Završit ću kao ona žena iz Gradačca, osjećam to. Najviše od svega se bojim za život svojeg djeteta.
Policija i sud nisu učinili ništa da nas zaštite, upravo suprotno. Bojim se da će mu tek sad skroz narasti krila jer mu se nije dogodilo ništa i da neće stati. Javnost je naša jedina zaštita“.
Ispričala je  Klara Buntić dok je predavala audiosnimku nasilja koje je preživjela u petak, kad ju je uz krevetić njihovog 9-mjesečnog djeteta divljački napao suprug, bivši hrvatski rukometni reprezentativac Denis Buntić.
Riječ je o nešto manje od 10 minuta snimke čistog užasa, koju je Klara Buntić u petak snimila mobitelom. Čuje se muškarac koji udara ženu, rukama i predmetima, žena koja preklinje da prestane i govori „nisam to zaslužila“, muškarac koji je udarcima tjera da izađe iz kuće u kojoj joj se nalazi 9-mjesečno dijete i viče „Ubit ću te“.
Izuzetno potresni snimak možete poslušati ovdje.